Flexibele truckwash in Oisterwijk

Bent u op zoek naar een flexibele en gespecialiseerde partner voor de reinigingswerkzaamheden aan uw vrachtwagens? Basiq Truckcleaning biedt een compleet pakket aan reinigingsdiensten voor zowel bedrijven als particulier. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van vrachtwagens en andere voertuigen. Bij ons kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaand reinigingswerk. Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees dan verder.

Grondige reiniging van uw vrachtwagen

Basiq Truckcleaning is zeer flexibel inzetbaar en 24/7 te bereiken voor het reinigen van uw trucks. Op onze dienstenpagina vindt u een overzicht van onze mogelijkheden. Wij zijn actief door heel Nederland en bieden met onze mobiele truckwash een grondige reiniging van uw vrachtwagen op locatie aan, vanuit Oisterwijk.

Kwalitatieve reiniging van uw vrachtwagens

Wilt u de reiniging van uw bedrijfswagens uitbesteden aan een specialist uit Oisterwijk? Basiq Truckcleaning heeft een team van professionele en ervaren specialisten dat kwalitatief hoogstaand reinigingswerk levert tegen een scherp tarief. Wij bieden verschillende mogelijkheden qua frequentie van de reinigingsbeurten, aangepast aan uw wensen en eisen.

Onze truckwash-diensten

Basiq Truckcleaning is al jaren actief als truckreinigingsbedrijf. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak hebben wij het vertrouwen van onze klanten verdiend. Voordat wij een reinigingsklus starten, voeren wij een grondige inspectie uit en maken wij een begrijpelijke offerte met bijbehorend reinigingsplan. Bij ons kunt u terecht voor een snelle reiniging in onze truckwash, maar ook voor een grondige reiniging aan de binnen- en buitenkant van uw vrachtwagen. Basiq Truckcleaning levert kwalitatief hoogstaand reinigingswerk tegen een scherp tarief en werkt volgens de geldende HACCP-normen.

Vraag om meer informatie

Bij Basiq Truckcleaning is niets te gek. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw vrachtwagens? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 

Gasthuisstraat 14
5061 PB Oisterwijk
013 - 889 90 29

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.