Mobiele Truckwash

De mobiele Truckwash van Basiq Truckcleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Geen lange wachttijden bij vrachtwagen wasstraten en geen vaste contracten. Ultieme flexibiliteit voor een scherpe prijs! Een schone vrachtwagen staat immers voor professionaliteit en zorgvuldigheid.

Plan van aanpak mobiele truckwash

Wanneer het aankomt op het grondig reinigen van vrachtwagens hanteren wij voor de mobiele Truckwash vrijwel dezelfde werkwijze als voor de reguliere Truckwash. Uw voertuig wordt d.m.v. ouderwets handwerk volledig gereinigd naar u wensen.

Systemen en Digitalisering (vracht)wagenpark

In het afgelopen decennium is er veel veranderd op het gebied van technologie, maar iets wat onveranderd is gebleven is dat Basiq Truckcleaning de wensen van haar klanten centraal stelt. We hebben flink geïnvesteerd in professionele reinigingsapparatuur en systemen, waarmee we onze klanten ondersteunen en zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

We willen dat onze klanten écht voordeel behalen. Dit doen we met een overzichtelijk online plan en registratiesysteem: in een digitale klantenomgeving kan o.a. ingezien worden in hoeverre de gewenste was frequenties en behandelingen behaald worden. HACCP behandelingen zijn duidelijk zichtbaar per voertuig met de daarbij horende HACCP certificaten die bij eventuele audits opgevraagd kunnen worden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag verder naar de pagina Milieu

Mobiele Truckwash

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.