Truckwash

Naast onze mobiele Truckwash, kunt u ook terecht bij een van onze 3 vaste locaties. Deze locaties zijn gunstig gelegen pal naast de afrit te Echt, Hoogeveen en Amsterdam. De Truckwash wasstraten zijn voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat. Schoon is pas echt schoon met de Truckwash van Basiq Truckcleaning.

Wasstraat voor ieder groot voertuig

Basiq Truckcleaning verzorgt het reinigen van ieder groot voertuig. In onze wasstraat kan vrijwel ieder voertuig terecht. Denk hierbij niet alleen aan een vrachtwagen, maar ook ieder soort bedrijfswagen, trailer, caravan of zelfs die grote Dodge Ram die niet in de 'normale' wasstraat past. Na een bezoek aan de Truckwash weet u zeker dat uw wagenpark weer zal blinken als nooit tevoren.

Buitenzijdes

Bij het reinigen van buitenzijdes in onze Truckwash wordt gelet op een aantal onderdelen. Denk hierbij aan het afspuiten en infoamen van chassis en lakdelen. Waar nodig worden smeerpunten bovendien ontvet en wordt er met speciale aandacht gekeken naar aluminiumdelen. Na reiniging wordt het voertuig grondig nagespoeld door middel van hogedrukreiniging.

Binnenzijdes - HACCP reiniging laadruimte 

Op hygiënisch vlak is de binnenzijde net zo belangrijk als de buitenzijde. Ook dit onderdeel wordt niet overgeslagen bij ons in de Truckwash en geheel volgens de HACCP richtlijnen uitgevoerd. Na de reiniging zal de chauffeur worden voorzien van een HACCP certificaat zodat hij kan aantonen dat hij volgens de richtlijnen zijn voertuig heeft laten reiniging.

Vrachtwagen wasstraat voor maatwerk

Uiteraard kunt u onze Truckwash ook voor maatwerkoplossingen inschakelen. Heeft u bepaalde hygiënische eisen waaraan uw wagenpark dient te voldoen? Wij denken graag met u mee; voor een Truckwash op maat draaien onze professionals hun handen niet om. Neem daarom direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Truckwash

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.