Milieubewust, kwaliteit voor een scherpe prijs dag én nacht!

Voor het reinigen van trucks op locatie hebben we een systeem ontwikkeld waarmee het vuile waswater opgevangen en gefilterd wordt. Denk hierbij aan een mat waarvan de randen opblaasbaar zijn.

Tijdens het reinigen wordt het vuile waswater opgevangen, hierbij worden oliën en vetten gescheiden waardoor deze niet meer in de reguliere afwateringskanalen terecht komen. Het overtollige olie/slibafval wordt door onze medewerkers mee retour genomen en wordt vervolgens door de afvalverwerker verwerkt. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Basiq Truckcleaning is niet alleen in haar werkwijze, maar ook in haar bedrijfsvoering voorloper. Zo gaan wij mee in het digitale tijdperk en hanteren wij een digitaal systeem voor de registratie van de trucks en het uitvoeren van de truckwash. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onduidelijke wasbonnen of extra administratie, omdat alles digitaal wordt vastgelegd. Met uw persoonlijke code kunt u alle wassingen (zowel landelijk of per locatie) inzien.

Truckwash portal

Is een online portaal voor transportbedrijven. Via het truckwash portal hebben wagenparkbeheerders toegang tot alle wassingen binnen hun wagenpark. Doormiddel van normeringen kunnen er was frequenties ingesteld worden en wordt er een wasplanning gegenereerd.

HACCP-hygiënenormen

Er is direct inzicht in HACCP certificaten die afgegeven zijn, zo is er een sluitende was en HACCP registratie mogelijk.