Hier zit een
luchtje aan

Basiq Truckcleaning is dé specialist op Truckwash gebied. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Roy Heessels. Naast zijn fulltimebaan reed Roy in de avonden naar klanten, met de borstels uit het dak van zijn Renault Twingo, om trucks schoon te maken op locatie. Zijn motto? “Niet lullen, maar poetsen”.

Een totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Vijftien jaar later blijkt dat dit motto z’n vruchten heeft afgeworpen: van een eenmanszaak aan huis met één klant groeide Basiq Truckcleaning uit tot een allround reinigingsbedrijf met zo’n 85 medewerkers en vestigingen in Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam.

Bijzondere specialisaties van Basiq Truckcleaning zijn de mobiele truckwash en de 3 vaste truckwash locaties gunstig langs de snelweg gelegen te Echt, Hoogeveen en Amsterdam. Hiermee wordt een landelijke dekking gecreëerd op truckwash gebied. Flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit staan hier voorop, en het schoonmaken gebeurt áltijd duurzaam en milieuvriendelijk.

 • Persoonlijke kijk op schoonmaak

  Basiq Truckcleaning is gestart in 2008 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. De basis hiervoor wordt gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Iedere nieuwe opdracht begint met een grondige inventarisatie van de locatie en de wensen en eisen van de klant. Dit werken wij uit in een heldere offerte en een schoonmaakplan. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing!

 • Deskundig & betrouwbaar

  Onze medewerkers zijn het kloppende hart van de onderneming en worden daarom met zorg geselecteerd. Zij zijn deskundig, hebben oog voor detail, prettig in de omgang en betrouwbaar. Wij investeren voortdurend in de opleiding en training van onze mensen om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • Milieubewuste aanpak

  Bij het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden vinden wij het van groot belang dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom voldoen wij aan de strengste milieu eisen. Gedurende de gehele uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij daarom producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn.

 • Roy Heessels

  Roy Heessels

  Als eigenaar van Basiq Truckcleaning zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

 • Marina Hasselman - van Kempen

  Marina Hasselman - van Kempen

  Even voorstellen, mijn naam is Marina Hasselman van Kempen. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Basiq Truckcleaning. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie, verzorg voor u als klant milieu aanvragen en ben het aanspreekpunt voor de teamleiders, u kunt mij dan ook regelmatig vinden op de vestigingen Breda, Hoogeveen, Amsterdam en Oisterwijk. 

 • Mariska van Kempen

  Mariska van Kempen

  Eindelijk een gezicht bij de stem, want vele zullen mij vast al eens hebben gesproken. Ik ben Mariska van Kempen en vanaf 2014 werkzaam bij Basiq Truckcleaning. Naast de wasstraat in Echt ben ik ook teamleider van de vestiging Oisterwijk. Ik verzorg onder andere de planning, personeelszaken en de administratie.

 • Johan Verwoert

  Johan Verwoert

  Ik ben Johan Verwoert, sinds 2018 werkzaam op de Truckwash in Hoogeveen. Vanaf 2019 ben ik teamleider voor deze vestiging, ik verzorg de planning, administratie en personeelszaken. Ook ben ik stagebegeleider en leer de jeugd de kneepjes van het vak! Nog steeds vind ik het heerlijk om zelf mee op de werkvloer te staan, je komt mij dan ook regelmatig tegen op onze mobiele cleaning of in onze wasstraat.

 • Ahmed Ahnat

  Ahmed Ahnat

  Ik ben Ahmed Ahnat, ik zit in het vak vanaf 2004. Sinds januari 2021 is de Truckwash in Amsterdam overgenomen door Basiq Truckcleaning. Voor deze vestiging ben ik de teamleider, maak de planning en hou mij bezig met administratieve taken.

  Tegelijkertijd ben ik dagelijks op werkvloer om kwaliteit hoog te houden, nieuwe medewerkers in te werken en klanten te woord te staan.

 • Amy van Haaren

  Amy van Haaren

  Eventjes voorstellen, mijn naam is Amy van Haaren en sinds augustus 2022 werkzaam als teamleider van Oisterwijk bij Basiq Truckcleaning. De wel bekende stem van Mariska zal nu deels overgenomen worden door mij.

 • Marianne Rijnen

  Marianne Rijnen

  Hallo, ik ben Marianne, en ook al een tijdje werkzaam voor Basiq Truckcleaning. U heeft mij ongetwijfeld al eens gezien of aan de telefoon gehad. Een aantal dagen in de week ben ik werkzaam in Breda ter ondersteuning van de Planning en Financiële administratie.
   

Basiq Truckcleaning is gevestigd door heel Nederland. We zitten gevestigd in Amsterdam, Hoogeveen en Echt met wasstraten. Met kantoren in Breda en Oisterwijk vormen we een netwerk door heel Nederland. De mobiele truckwash van Basiq Truckcleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Wij staan graag voor u klaar om uw vrachtwagen(s), touringcars, camper of caravan te reinigen.