Een 24/7 truckwash
in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare truckwash voor de reiniging van uw vrachtwagens? Basiq Truckcleaning is uw partner in Hoogeveen en omstreken. Onze vestiging biedt een compleet pakket aan diverse reinigingsdiensten voor uw truck. Wij zijn een flexibele wasstraat die 24/7 beschikbaar is voor het schoonmaken van uw truck. Daarnaast bieden wij ook mobiele truckwash diensten aan, zodat wij bij u op locatie kunnen reinigen.

Het belang van een goede reiniging van vrachtwagens

De reiniging van vrachtwagens is van groot belang voor zowel de uitstraling van het voertuig als voor de veiligheid op de weg. Door het regelmatig reinigen van vrachtwagens worden vuil, stof, vet en andere verontreinigingen verwijderd, wat de levensduur van het voertuig verlengt en de kans op corrosie vermindert. Ook kan een schone vrachtwagen bijdragen aan een betere zichtbaarheid van het voertuig en dus de verkeersveiligheid vergroten. Basiq Truckcleaning biedt een volledige reiniging van vrachtwagens, van binnen en van buiten, inclusief een HACCP-waardige reiniging van de binnenkant. Met onze professionele en ervaren specialisten zorgen wij voor een grondige en efficiënte reiniging van uw vrachtwagens.

Grondige reiniging 

Ons team van professionele en ervaren specialisten staat voor u klaar en helpt u bij een grondige reiniging van uw vrachtwagen, zowel van binnen als van buiten. Bij ons kunt u terecht voor een HACCP-waardige reiniging van de binnenkant van uw truck. Naast onze vestiging in Hoogeveen hebben wij ook wasstraten in Echt en Amsterdam.

Kwalitatieve reinigingsdiensten 

Bij Basiq Truckcleaning bieden wij kwalitatieve reinigingsdiensten voor een scherp tarief. Onze efficiënte manier van werken zorgt ervoor dat u kunt profiteren van korte wachttijden en hoogwaardige kwaliteit. Ons moederbedrijf, Basiq Cleaning, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf dat bekend staat om haar bewezen resultaten en persoonlijke aanpak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten? Onze medewerkers staan voor u klaar om deze te beantwoorden. Niets is ons te gek als het gaat om het schoonmaken van uw vrachtwagen. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over onze truckwash in Hoogeveen en omstreken.

A.G. Bellstraat 35a
7903 AD Hoogeveen
0528 - 261183

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.