Een truckwash voor een grondige reiniging in Echt Limburg

Bent u op zoek naar een professionele truckwash in Echt of omgeving voor een grondige reiniging van uw vrachtwagens? Bij Basiq Truckcleaning vindt u een flexibele reinigingsservice met vestigingen door heel Nederland, waaronder in Echt. Ons totaalpakket aan reinigingsdiensten voor transportbedrijven omvat onder meer een wasstraat voor uw vrachtwagens en grondige reiniging van de binnenkant van uw truck volgens de geldende HACCP-voorschriften.

Een flexibele truckwash voor transportbedrijven in Echt

Onze ervaren specialisten staan 24/7 voor u klaar en bieden ook een mobiele truckwash die op locatie kan worden ingezet. Al sinds onze oprichting staat Basiq Truckcleaning bekend om kwalitatief hoogstaand reinigingswerk tegen een scherp tarief. Wij zetten ons altijd vol in voor de reinigingswerkzaamheden aan uw truck en beginnen met een uitgebreide inspectie, zodat we goed weten waar we aandacht aan moeten besteden.

De reiniging van uw truck 

Voordat we beginnen met het reinigen van uw vrachtwagen, voeren we altijd eerst een uitgebreide inspectie uit. Op die manier kunnen we goed bepalen welke delen extra aandacht nodig hebben en zo zorgen voor een optimale reiniging. Dankzij onze professionele en ervaren specialisten kunnen wij kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk leveren voor alle soorten trucks.

Reinigingsdiensten in Echt voor uw truck

Basiq Truckcleaning is uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd truckreinigingsbedrijf dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Wij leveren kwalitatief hoogstaand reinigingswerk voor allerlei soorten trucks en hechten veel waarde aan een flexibele en persoonlijke aanpak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten reinigen van uw vrachtwagen bij onze truckwash in Echt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een grondige en professionele reiniging van uw trucks.
 

Fahrenheitweg 20
6101 WR Echt
0475 - 74 30 00

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.