Truckwash in Breda en omgeving

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor de grondige reiniging van uw vrachtwagens? Bij Basiq Truckcleaning beschikken wij over professionelemobiele truckwash voor vrachtwagens, bakwagens, bestellenbussen etc. waardoor u met goed gereinigde vrachtwagens de weg op kunt en een professionele indruk achterlaat. Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Lees dan verder.

Uw flexibele partner voor vrachtwagenreiniging 

Ons flexibele team in Breda staat voor u klaar om reinigingswerkzaamheden aan uw vrachtwagens uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in de reiniging van diverse soorten trucks en bieden een breed scala aan diensten aan. Op onze dienstenpagina vindt u een overzicht van wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Wij kunnen zelfs een reiniging op locatie uitvoeren met onze mobiele truckwash. Onze experts komen graag naar u toe vanuit onze locatie in Breda.

Grondige en efficiënte reiniging van uw vrachtwagen 

Wilt u de reiniging van uw vrachtwagens uitbesteden? Dan bent u bij Basiq Truckcleaning aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot eenmalig project of wekelijkse reiniging van uw voertuigen, ons team van specialisten staat voor u klaar. Wij bieden kwalitatief hoogstaand reinigingswerk tegen een scherpe prijs en werken zeer efficiënt, waardoor uw vrachtwagen binnen korte tijd weer schoon de weg op kan.

Maatwerk en persoonlijke aanpak bij vrachtwagenreiniging 

Bij Basiq Truckcleaning bieden wij maatwerk op het gebied van vrachtwagenreiniging. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat gebouwd is op het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Dit vertrouwen hebben wij verkregen door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Voordat wij aan een nieuwe opdracht beginnen, inventariseren wij grondig de reinigingswerkzaamheden aan uw vrachtwagen en stellen wij een begrijpelijke offerte en reinigingsplan op. Onze passende oplossingen zijn geschikt voor iedere situatie. 

Wilt u meer informatie over onze vrachtwagenreiniging? 

Basiq Truckcleaning is uw partner voor de grondige reiniging van uw vrachtwagens. Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Wilt u weten wat wij voor u en uw vrachtwagens kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
 

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
076 - 532 47 12

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.