Een flexibele truckwash
in Amsterdam

Bent u op zoek naar een veelzijdige truckwash in Amsterdam of omgeving? Basiq Truckcleaning biedt diverse reinigingsdiensten voor uw vrachtwagens, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland. Onze truckwash in Amsterdam staat van maandag t/m zaterdag voor u klaar om grondige reinigingswerkzaamheden in en om uw truck uit te voeren. Indien gewenst, kan onze mobiele truckwash zelfs bij u op locatie komen.

De reiniging van uw truck 

Onze ervaren specialisten helpen u graag bij een complete reiniging van zowel de binnen- als buitenkant van uw vrachtwagen. Daarnaast bieden wij ook een unieke service in Amsterdam: het afstorten van uw chemisch toilet voor speciale toiletwagens, touringcars campers en caravans. U hoeft uw voertuig alleen maar boven de afstortplaats te plaatsen en de afvoer te openen. Bij Basiq Truckcleaning staat kwalitatief reinigingswerk voor een scherpe prijs hoog in het vaandel. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij u korte wachttijden en hoogwaardige kwaliteit bieden.

Verschillende reinigingsdiensten 

Ons groeiende bedrijf is gebouwd op het vertrouwen van onze klanten en wordt geprezen om onze flexibele en persoonlijke aanpak. Bij ons kunt u terecht voor een snelle reiniging van de buitenkant van uw vrachtwagen, maar ook voor een grondige reiniging van de binnen- en buitenkant. Wij bieden maatwerk op het gebied van reinigingswerkzaamheden en een totaaloplossing voor iedere vrachtwagen.

Vraag om meer informatie

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het reinigen van uw vrachtwagen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met Basiq Truckcleaning, uw partner voor professionele truckwash in Amsterdam en daarbuiten.
 

Bolstoen 9
1046 AS Amsterdam
020 - 447 38 88

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Basiq Truckcleaning is een reinigingsspecialist in hart en nieren. Met jarenlange ervaring en een gemotiveerde ploeg aan medewerkers gaan zij geen uitdaging uit de weg. Met de klant meedenken en voor alles een oplossing vinden zijn hierbij belangrijk. Met twee vaste locaties en één mobiele schoonmaak dienst kunnen wij al uw vrachtwagens reinigen en schoon houden. Wij leveren 24/7 service en trekken meteen op pad bij spoed.