Onze diensten

Basiq Truckcleaning gaat grondig en planmatig te werk wanneer het aankomt op het schoonmaken van vrachtwagens en andere voertuigen. Zo wordt zowel binnen- als buitenkant van de truck grondig gereinigd. Aan de buitenzijde worden het chassis en de lakdelen afgespoten en ingefoamd, waarbij ook een grondige naspoeling wordt uitgevoerd door middel van hogedrukreiniging. Reiniging van de binnenkant van de vrachtwagen bestaat uit voorreiniging, reguliere reiniging, nareiniging en desinfectie, waarbij geen millimeter wordt overgeslagen.

Bovengenoemde is onderdeel van de reguliere truckwash, maar in onze mobiele vrachtwagen wasstraat is maatwerk altijd mogelijk. Neem contact met ons op om de extra opties en maatwerkoplossingen te bespreken.

Basiq Truckcleaning is niet alleen in haar werkwijze, maar ook in haar bedrijfsvoering voorloper. Zo gaan wij mee in het digitale tijdperk en hanteren wij een digitaal systeem voor de registratie van de trucks en het uitvoeren van de truckwash. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onduidelijke wasbonnen of extra administratie, omdat alles digitaal wordt vastgelegd. Met uw persoonlijke code kunt u alle wassingen (zowel landelijk of per locatie) inzien.

Sinds de oprichting van Basiq Truckcleaning hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle trucks worden dan ook op duurzame wijze gereinigd, geheel volgens de HACCP-richtlijnen. Deze duurzaamheid uit zich in onze systemen en de efficiente manier van werken.

Voor de truckwash (zowel de vrachtwagen wasstraten als de mobiele truckwash) hebben wij een uniek systeem ontwikkeld. Hierbij wordt het vuile waswater opgevangen en gefilterd. Het gefilterde water kan schoon in het riool worden geloosd, waarbij het overige afval mee retour wordt genomen en door de afvalverwerker wordt verwerkt. Onze truckwashsystemen worden tevens jaarlijks gekeurd, voldoen aan alle eisen en zijn NEN gecertificeerd. De duurzaamheid uit zich tevens in het gebruik van onze producten. Al onze reinigingsproducten zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar en allen van hoge kwaliteit. Daarbij zijn alle producten uitvoerig getest op diverse laksoorten, zodat aantasting en/of verkleuring vrijwel volledig uitgesloten kan worden.